Druga muška liga Centar Druga muška liga Istok Druga muška liga Jug Druga muška liga Sjever Druga muška liga Zapad Druga ženska liga Centar Druga ženska liga Istok Druga ženska liga Jug HT Premijer liga Mlađe kategorije Premijer ženska liga Prva Muška Liga

Nacionalni stožer za civilnu zaštitu donio nove izmjene odluka: Treninzi od 13. svibnja

Još se čekaju preporuke HZJZ-a za treninge u zatvorenim sportskim objektima

Nacionalni stožer za civilnu zaštitu je u nedjelju, 10. svibnja 2020. godine, donio Odluku o izmjeni Odluke o nužnim mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događanja za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 kojom su, kako nas je izvjestio i Središnji državni ured za šport, ponovo dozvoljeni svi sportski treninzi i to za sve uzrasne kategorije, a početak rada teretana, fitness i sportsko-rekreacijskih centara dozvoljava se od 13. svibnja 2020.

Sukladno navedenom, Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) donosi preporuke kojih se potrebno pridržavati pri provođenju pojedine aktivnosti, pa je tako donesena Preporuka za treninge/pripremne utakmice i športsko-rekreativne aktivnosti na otvorenim športskim objektima tijekom epidemije COVID-19 koje se potrebno pridržavati prilikom provođenja treninga na otvorenim športskim objektima.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo uskoro će objaviti i preporuke za održavanje treninga u zatvorenim sportskim objektima, kao i onih aktivnosti koje, sukladno Odluci, mogu početi s radom 13. odnosno 18. svibnja 2020.

 

Sličan sadržaj