Premijer ženska ligaPrva ženska liga

Liga za prvaka Prve ženske lige i popunu Premijer ženske lige: Orka bolja od Vindija

VINDI – ORKA 54:66 (12-17, 14-19, 7-20, 21-10)

VINDI: Dukić Z. 9 (2×3), Žanić Pe. 3, Božović P. 2, Francišković K. 8, Brezovec L. 13, Hrgarek I. 0, Kauzler L. 11 (1×3), Žanić Pa. (cap.) 8 , Štrocinger R., Novosel E., Hrastić S.

ORKA: Antolić A. 2, Pavić I. 21, Mateković N. 17, Ercegovac M. 2, Lisac L. , Meštrović J., Čuljak N., Mikulić R. 11, Sondi L. 3, Mamić I. 8, Gregorović K. 2.

Kristijan Belošević, trener gostujuće ekipe ŽKK Orka:

“Odlična utakmica, hvala na domaćinstvu i gostoprimstvu. Susrele su se dvije prekrasne ekipe Vindi i Orka. Trenutno smo korak ispred i zaslužili smo pobjedu. Utakmica je bila fer i želim sve najbolje u daljnjem natjecanju ekipi Vindija i čestitam svojim curama na borbenosti i pobjedi koja nam puno znači.”

Marko Škerbić, trener domaće ekipe ŽKK Vindi:

“Čestitam igračicama i trenerima Orke na pobjedi. Iza nas je jedna lijepa i za nas dosta teška utakmica. Nastupili smo bez kapetanice Barušić što se dosta osjetilo u igri. Dosta smo se dobro borili, pogotovo u prvom dijelu utakmice, ali košarkašice Orke bile su bolje i zasluženo su pobijedile, i ja im na tome još jednom čestitam. Okrećemo se pripremama za slijedeće kolo kad ugošćujemo ekipu ŽKK Brod na Savi.”

 

Sličan sadržaj