Premijer ženska ligaPrva ženska liga

Liga za prvaka Prve ženske lige i popunu Premijer ženske lige: Brod na Savi slavio u Varaždinu

VINDI – BROD NA SAVI 52:65 (4-14, 15-18, 11-18, 22-15)

VINDI: Barušić M. (CAP) 9, Žanić Pa. 17, Žanić Pe. 10, Brezovec L. 10, Francišković K., Dukić Z. 2, Kauzler L. 2, Štrocinger R. 2, Hrgarek I., Božović P., Horvat T., Novosel E.
Trener: Marko Škerbić

BROD NA SAVI: Poljac (cap) E 14., Rimarčuk K. 14, Kurdija N., Kavka M. 2, Ilakovac A. 2, Krajina I. 9, Peričić E. 16, Fastić Pajk M., Tuftan J. 8, Matanović N.
Trener: Rimarčuk Dražen , pomoćni trener: Virag Boris

KOMPLETNA STATISTIKA

Rimarčuk Dražen, trener gostujuće ekipe Brod na Savi:

“Možda pomalo i rutinska pobjeda, mislim da je naša ekipa jako dobro počela i napravila jako dobar pritisak u obrani što je rezultiralo teškom igrom u napadu i malim brojem poena domaće ekipe u prvom poluvremenu. U drugom poluvremenu Vindi se pokazao kao jako tvrda i karakterna ekipa koja je željela okrenut utakmicu. Mislim da je u ovom trenutku ipak malo kvaliteta na našoj strani i takav je otprilike i rezultat ove utakmice.”

Marko Škerbić, trener domaće ekipe Vindi:

“Čestitam igračicama i trenerima Broda na Savi na pobjedi. Odigrali smo jednu tešku, borbenu utakmicu protiv fizički jačeg protivnika. Na samom početku imali smo malo problema sa čvrstom i agresivnom obranom gošći, uz nekoliko naših promašaja, zbog čega smo do poluvremena zabili svega 19 koševa, ali smo u nastavku igrali ravnopravno i čestitam i svojim košarkašicama na pokazanom karakteru i borbenosti.”

Sličan sadržaj