Jedinstvena kadetska ligaMlađe kategorije

JKL: Uvjerljiva pobjeda KA Mrav u Dubrovniku

KK DUBROVNIK – KA MRAV 64:110 (11:19, 14:19, 20:31, 19:31)

U 11. kolu Jedinstvene kadetske lige, Košarkaška akademija Mrav svladala je Dubrovnik na gostovanju u Gospinom polju rezultatom 110:64. Po četvrtinama: 19:11, 19:14, 31:20, 31:19.

Klubu iz Zagreba ovo je sedma pobjeda ove sezone, uz četiri poraza. Dubrovnik i dalje ima jednu pobjedu. U redovima Akademije Mrav 23 poena i 6 skokova imao je Tomislav Juraj Vučković. Po 18 poena imali su Ivan Bošnjak (uz 10 skokova) i Marin Gerovac. U redovima Dubrovnika najefikasniji je bio Leni Vinčić s 15 poena. Jedan poen manje imao je Ivano Prlj.
Trener kadeta Dubrovnika Husnija Habul: “Zaslužena pobjeda gostiju. Mi danas, tako reći, nismo došli na utakmicu. Imali smo šansu za približiti se, međutim, pali smo psihički. Nismo reagirali kako smo se dogovorili. Nažalost, vrlo visok domaći poraz”.
Trener kadeta Mrava Tomislav Milković: “Hvala domaćinu na gostoprimstvu. Stigli smo jučer, pa smo imali priliku za obilazak grada. Dečki su bili motivirani, imali su svoj cilj koji su postavili. Željeli su ga ispuniti, i ispunili su ga. Zadatak je bio prebaciti sto poena. Danas je lopta otišla na našu stranu, uz fer i korektnu borbu, pobjeda je otišla na našu stranu, pa mogu biti zadovoljan”.

Tekst i foto: KK Dubrovnik 

Sličan sadržaj