Druga muška liga CentarDruga muška liga IstokDruga muška liga JugDruga muška liga SjeverDruga muška liga ZapadHKSMlađe kategorijeOstala natjecanja

Odluka Stožera za civilnu zaštitu: Od 1. ožujka dozvoljeni treninzi u zatvorenom za sve kategorije

Stožer civilne zaštite RH je 26. veljače 2021. donio Odluku o izmjeni Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja te Odluka na snagu stupa s današnjim danom, 1. ožujka 2021.

U skladu s gore navedenim, od 1. do 15.ožujka 2021. seniorske ekipe klubova HT Premijer muške, Prve muške, Premijer ženske, Prve ženske lige te ekipe 1. juniorskih liga mogu održavati treninge i igrati utakmice i to bez gledatelja, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera, kao što je to bio slučaj i prema ranije usvojenim Odlukama, no naglašavamo kako sve ostale ekipe:

  • seniorske ekipe Drugih muških liga i Trećih muških liga
  • ekipe mlađih dobnih kategorija osim ekipa 1. juniorskih liga

mogu održavati treninge u zatvorenim prostorima, na način da prilikom treninga ne dolazi do kontakta između sportaša, uz strogo pridržavanje epidemioloških mjera.  No, i dalje se ne smiju odigravati utakmice u navedenim kategorijama – što vrijedi za razdoblje od 1. do 15. ožujka.

Sličan sadržaj