Alpe Adria Cup - muškarci

Alpe Adria Cup: Depolink Škrljevo u posljednjoj četvrtini izgubilo utrku s BC Komarno

KK DEPOLINK ŠKRLJEVO – BC KOMARNO 69:76 (16-18, 17-20, 20-20, 16-18)

Momčad Depolink Škrljeva je na domaćem terenu odigrala drugu utakmicu u sklopu Alpe Adria Cupa te od Komarnog upisala drugi poraz. Škrljevo s omjerom 1-2 očekuje odlazak u Češku kod Geosan Kolina gdje bi 30. studenog trebalo nastaviti borbu za doigravanje. No, neće biti lako jer upravo je prvi poraz upisan od Geosana na domaćim Mavrincima.

Utakmica s Komarnom je tijekom prve tri dionice bila izjednačena i momčad Damira Rajkovića je solidno branila svoj parket. Izjednačenih 50:50 stajalo je na semaforu i dvije minute do kraja treće četvrtine, no u čevrtoj je momčad Geosan Kolina bila koncentriranija i svježija i pet minuta do kraja utakmice pobjegla i na 16 poena razlike (57:73). Depolink Škrljevo se hrabro vratilo u utakmicu, no isto je bilo dovoljno tek za smanjenje zaostatka, ali ne i za preokret.

U dresu Škrljeva Barišić je ubacio 20 poena, a dvoznamenkastu cifru upisao je i Jelić s 14. Komarno je imalo više raspoloženih igrača, čak ih je četvero doseglo dvije znamenke (Vicentic 11, Stuckey, 17, Marković 15 i Skvasik 12).

 

 

Sličan sadržaj