Alpe Adria Cup - muškarci

Alpe Adria Cup: Adria Oil Škrljevo u Ljubljanu po iskupljenje protiv Ilirije

Pobjedom nad Goricom protekle subote u Velikoj Gorici, košarkaši Adria Oil Škrljeva ponovno su se vratili na pobjedničke staze. Crni niz od tri domaća poraza sa Šibenkom, Cibonom i Nutrispoint Ilirijom stavljen je po strani pa Zeleni očekuju nastavak niza pobjeda u gostima.

Škrljevo u srijedu, 27. listopada od 20 sati u maloj dvorani Tivoli u Ljubljani igra susret 3. kola skupine D, protiv Nutrispoint Ilirije, ekipe koja je prošle srijede uzela bodove na Mavrincima pobjedivši 84:73. Neshvatljiv poraz od slovenske ekipe, doveo je u pitanje nastup u završnici Alpe Adria Cupa. No, to se može ispraviti, ako se pobijedi u Ljubljani, jer bi se Zeleni izjednačili sa sutrašnjim domaćinima na ljestvici te bi imali dvije pobjede i jedan poraz.

U Ljubljanu idemo bez Marinellija i Bešića, ali se za razliku od prošlotjednog susreta sa Ilirijom u sastav vraćaju kapetan Josip Barnjak i Toni Jelenković. Očekujemo pobjedu i puno bolju igru nego prošle srijede. Vjerujem da možemo pružiti igru kao protiv Gorice”, naglasio je trener Adria Oil Škrljeva Damir Rajković.

Slično razmišlja i junak pobjede u Velikoj Gorici Toni Jelenković kojeg je viroza prikovala za krevet u prvoj utakmici sa Ljubljančanima. “Moramo pobijediti jer tako ostajemo u igri za četvrtfinale. Vjerujem da ćemo se iskupiti za poraz od prije osam dana. Nismo mogli puno razmišljati o protivniku jer smo se morali odmoriti od teškog gostovanja u Velikoj Gorici. Ipak, vjerujem u ekipu i našu pobjedu.”

Zeleni put Ljubljane odlaze na dan utakmice zbog blizine slovenske metropole, a vraćaju se odmah nakon utakmice. Ljubitelji košarke susret mogu pratiti na You Tube kanalu Ilirije (poveznica niže) te na HKS TV-u, uz komentar na hrvatskom jeziku, što je plod dogovora KD Nutrispoint Ilirija i KK Adria Oil Škrljevo te na valu Radio Korza koji je vjerni pratitelj košarkaškog kluba Adria Oil Škrljevo.

KK Adria Oil Škrljevo

 

 

 

 

 

Sličan sadržaj