TV emisija Hrvatska košarka

Emisija Hrvatska košarka: Šibenska košarkaška razglednica

Draženov rodni grad i dan danas naglasak daje na mlade košarkaške snage, a talenata sigurno ima u izobilju. Ipak, otuda je potekao i Dario Šarić.

Emisija Hrvatska košarka ovaj se put, dakle, našla u Šibeniku. Prvi sugovornik u emisiji je g. Josip Milaković, mnogima poznatiji kao Jota, osnivač škole košarke “Dražen Petrović” i glavni u rasadniku šibenskih talenata.

U Šibeniku je i izbornik Ženske seniorske reprezentacije Stipe Bralić. Reprezentacija se nedavno kvalificirala na Europsko prvenstvo, a izbornik Bralić nam izbliza i detaljno donosi sliku reprezentacije, kao i mogućnosti koje vidi u budućnosti za jednu od najmlađih reprezentacija u Europi. U Šibeniku je i Ivana Ujević koja se, kao najmlađa, našla na popisu reprezentacije u posljednjem kvalifikacijskom ciklusu.

Valjalo se prisjetiti i finalne utakmice Kupa koju je HKS organizirao u Omišu – a boljih sugovornika za tu temu od trenera Zadra Veljka Mršića i kapetana Dominika Mavre vjerojatno nema. A kako bi se još malo zadržali na Šibeniku, tu je i članica Upravnog odbora Šibenke Ivana Bobek i analiza Šibenikine pobjede nad Cibonom.

 

 

Sličan sadržaj