TV emisija Hrvatska košarka

Hrvatska košarka [28/III.]: Podsjetnik na proteklu košarkašku sezonu – lige, reprezentacije i mnogi projekti

Koronavirus i dalje drži košarku van parketa, a dok lopte ne tresu košarkaške mrežice i dok traju  intenzivne konzultacije o scenariju završetka prvenstva, emisija Hrvatska košarka osvrnula se na proteklu sezonu HT Premijer lige.

Nakon što je Međunarodni olimpijski odbor odgodio Olimpijske igre za sljedeću godinu, i iako se dalo naslutiti i ranije, postalo je i službeno jasno da neće biti održan ni najveći sportski događaj planiran ove godine u Hrvatskoj – Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu, ipak u emisiji se podsjetite odličnog starta hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2021.

Savršen start u kvalifikacijama za europsku smotru imala je i Ženska seniorska reprezentacija, čega se također s radošću prisjećamo i nadamo se da će nas dobre igre obje reprezentacije veseliti već u studenom ove godine.

Emisija se, u svojem trećem dijelu, dotaknula i mnogobrojnih projekata HKS-a koji su zasad na čekanju, no koji su neizostavni u podsjetniku na proteklu godinu, ali i nužni za nastavak pozitivnog trenda razvoja košarke.

Sličan sadržaj