TV emisija Hrvatska košarka

Emisija ‘Hrvatska košarka’ ušla u svoju četvrtu sezonu

S početkom nove sezone HT Premijer lige, počela je i nova, već četvrta sezona TV emisije ‘Hrvatska košarka’.

Ponovno možemo pratiti najave i analize kola HT Premijer i Premijer ženske lige, rad u klubovima, akcije reprezentacija i sve ostale zanimljivosti domaće, hrvatske košarke. Emisija se inače originalno prikazuje na Areni sport TV, no kasnije ju možete pogledati i na našoj stranici i YouTube kanalu, ali i na Sportskoj televiziji. Nažalost, u ovom trenutku ide u dvotjednom formatu, no postoji mogućnost i da se zahuktavanjem sezone vrati u svoj tjedni tempo.

U prvoj emisiji nove sezone središnji gost je glavni tajnik HKS-a Josip Vranković koji se dotakao pregršt tema; od početka nove košarkaške sezone u COVID-19 uvjetima, preko gorućeg problema školskih dvorana pa do FIBA-ine najave reprezentativnih ‘balona’, ujedno pozivajući sve na razumijevanje i komunikaciju u ovim izvanrednim uvjetima.

U drugom dijelu emisije pogledajte analizu prvog kola i najavu drugog kola HT Premijer lige jer zaista je lijepo ponovno vidjeti igrače u akciji! Naravno, kada krene Premijer ženska liga (3. listopada), bit će dosta riječi i o ženskoj košarci.

 

Sličan sadržaj