Jedinstvena muška pretkadetska liga

JPKL: Drugi dan donio drugu pobjedu Pazina i prvu Bosca

KK Pazin – KK Dinamo-Zagreb 67:55

Pazin: Jakov Unukić (16), Aleks Travalja (2), Lino Družeta (2), Andrija Androšić (25), Filip Damjanac (14), Mark Daus (1), Sven Perić (7)
Dinamo-Zagreb: Vigo Goleš (13), Nikola Dimić (8), Borna Božić (6), Luka Šunjo (7), Petar Salamanić (17), Ivor Krčelić (3), Lav Miljković (1)

 

Dario Lukšić, trener KK Pazin:

‘Jako smo loše ušli u utakmicu ,vidio se je trag prošle utakmice, na kraju pobjeda uz ne baš prelijepu igru. Čestitamo ekipi Dinama na prikazanoj igri.’

Neven Smajlović, trener KK Dinamo-Zagreb:

‘Čestitke ekipi Pazina na pobjedi. Mi smo se skupili i razgovarali nakon jucerasnje slabe utakmice da popravimo neke stvari. Uspjeli smo u vecini stvari ali nesto se pitalo i domacina koji su bili puni samopouzdanja nakon pobjede protiv ekipe Bosca.  Nakon dobrog otvaranja utakmice uslijedio je pad koncentracije i to je ekipa Pazina iskoristila i igrala se neizvjesna utakmica koja je otisla na stranu ekipe Pazina. Jos jednom čestitke ekipi Pazina na pobjedi a mi se okrecemo pripremi utakmice sa Boscom.’

KK Oliva – KK Bosco 73:86

Oliva: Erik Pastrovicchio-Lukić (2), David Božac (5), Leni Vinčić (17), Loren Jugovac (26), Roko Baretić (10), David Smoljan (9), Ljubomir Grgorinić-Rađen (4)

Bosco: Niko Močić (2), Markus Gunjača (7), Zdravko Perić (18), Petar Musa (5), Marko Gašparac (12), Tomo Dacer (18), Marin Cvitković (24)

Erik Križanac, trener Olive:

 

‘Čestitam ekipi Bosca na kvalitetnoj utakmici i zasluženoj pobjedi. Uspijeli smo se držati protiv odlične ekipe KK Bosca tri četvrtine ali nismo uspijeli izdržati taj tempo u zadnjoj. Na kraju su gosti povezali 4 trice zaredom i napravili razliku, dok se mi nismo uspijeli vratiti u utakmicu kao na početku kad su poveli 12:2.

Edi Rački, trener KK Bosco:

‘Čestitke mojim igračima na današnjoj pobjedi. Uspjeli su se mentalno i fizički uzdići nakon jučerašnjeg poraza u egal završnici i danas pobijediti odličnu ekipu Olive. Okrećemo se novoj utakmici sutra protiv Dinama i nadamo se da ćemo uz dobru igru upisati još 2 boda.

 

 

 

Sličan sadržaj