Jedinstvena pretkadetska ligaMlađe kategorije

JPKL: Uvjerljive pobjede Cibone i KA Mrav

Domaćin 9. turnira Jedinstvene pretkadetske lige KA Mrav i Cibona upisali su uvjerljive pobjede u subotu u dvorani Središće. Mravi su nadigrali Vrijednosnice Osijek, a Cibosi ekipu Grafičara.

U nedjelju se sastaju Cibona – Vrijednosnice Osijek i KA Mrav – Grafičar

KK Grafičar – KK Cibona 76:110 (22:29; 15:29; 22:27; 17:25)

Izjava trenera Cibone Ante Samca:

Čestitam svojoj ekipi i svojim momcima. Većinu stvari koje smo se dogovorili u svlačionici smo ispunili, naravno da je tu bilo detalja i sitnica na kojima moramo raditi i koje moramo ispravljati ako mislimo biti i dalje ozbiljni u našem putu na Final Four. Ovo je četvrta pobjeda, nadam se sutra utakmici koja će biti i puno bolja nego ova, stvar je detalja i sitnica na koje moramo paziti.

Izjava trenera Grafičar Tomislava Horvata:

Najprije bih čestitao pobjedniku, ekipi Cibone na pobjedi. Danas su bili bolji, mi smo pokušali dati sve od sebe, ali jednostavno mislim da je to naš maksimum koji možemo dati. Primili smo puno poena, doduše i zabili smo puno poena, inače se s toliko poena utakmica pobjeđuje ali mi smo izgubili s uvjerljivom razlikom. Ponavljam, čestitam i svojim dečkima i protivniku.

Vrijednosnice Osijek – Košarkaška akademija Mrav 53:98 (7: 29, 18:23, 12:28, 16:18)

Izjava trenera KK Vrijednosnice Osijek Dubravka Blaževića:

Čestitam košarkaškoj akademiji Mrav na zasluženoj pobjedila, na jakoj i kvalitetnoj utakmici. Nadam se da ćemo još puno utakmica imati međusobno da naučimo puno toga zbog čega dečki to i igraju. I da ćemo kroz par godina imati prave košarkaše.

Izjava trenera Košarkaške akademije Mrav Tomislava Milkovića:

Danas smo bili domaćini. Otvorili smo turnir kao domaćini. Nama su došli ekipe iz Osijeka i iz Grafičara, tu Cibona kao 4. ekipa kao Zagrebačka ekipa na turniru. Nadam se da smo bili dobri domaćini, da pokažemo kako uvjete imamo u kojim uvjetima radimo. Turnir smo otvorili naš domaći sa pobjedom i nadamo se sutra ćemo nastaviti u tom ritmu.

 

Sličan sadržaj