Jedinstvena muška pretkadetska liga

JPKL: Nova pobjeda Cedevite Junior, Split se oporavio i slavio protiv Larusa

Drugog dana desetog turnir Jedinstvene pretkadetske lige igra u Domu košarke Cedevita u organizaciji KK Medveščak Cedevita Junior je nadigrala domaćina,  a Split se oporavio od poraza od Medveščaka i pobijedio ekipu Larusa.

KK Medveščak – KK Cedevita Junior 51:82 (21:15, 6:20, 11:26, 13:21)

Trener Medveščaka Marija Brkljačić:

Nakon iscrpljujuće jučerašnje utakmice protiv Splita uspjeli smo parirati Cedeviti samo u prvom dijelu utakmice. Nakon toga smo ostali bez snage te je Cedevita okrenula rezultat i zasluženo pobijedila, na čemu im čestitam.

Trener Cedevite Junior Dean Jovović

Medveščak je cijelu jučerašnju i početak današnje utakmice odigrao u transu zbog čega smo imali velikih problema u prvom dijelu. Znali smo da imaju skraćenu rotaciju i ozlijeđene igrače te smo se fokusirali na njihove najbolje igrače i sa puno trke uspjeli doći do važne pobjede. Čestitam Medveščaku na herojskoj borbi sa tako malo zdravih igrača.

KK Larus – KK Split 58:73 (11:22, 15:9, 23:18, 9:14)

KK Larus: Zadro 19, Brnat, Crnojević 20, Pernarić 5, Hrstić 4, Surla 3, Golubić 2, Krečak 3, Crevar, Car 2
KK Split: Grisogono 13, Jukić 10, Jemo 20, Ljubos 5, Gavran 15, Milavić 4, Bumbak, Vitlić, Grgurević, Dobrković 2, Ivančev 2, Zovko 2

Trener Larusa Antonio Karamarko:

Čestitke Splitu, bili su bolji danas i zasluženo pobijedili. Naši igrači nisu uspjeli okrenuti sa serijom u trećoj četvrtini. Nedostajalo je koncentracije i energije. Veselimo se idućem turniru i sretno svima u nastavku.

Trener Splita Miroslav Bubić:

Za razliku od jučer danas smo imali puno bolji pristup i energiju od samog početka, pogotovo u obrambenom dijelu. To nam je donijelo lagane poene i prednost koju smo više manje održavali do samog kraja. Još bi naglasio da je svaka utakmica ove lige veliko iskustvo za naše igrače.

 

KK Medveščak 

Sličan sadržaj