Jedinstvena muška pretkadetska ligaMlađe kategorije

JPKL (9. turnir): KA Mrav i Cibona ponovno ubilježili pobjede

Domaćin 9. turnira Jedinstvene pretkadetske lige KA Mrav i Cibona u nedjelju su ponovno su upisali uvjerljive pobjede u dvorani Središće. Mravi su nadigrali Grafičara, a Cibona ekipu Vrijednosnice Osijek.

Vrijednosnice Osijek – Cibona  62:93 (12:25, 13:35, 24:16, 12:17)

Trener Vrijednosnica Osijek, Dubravko Blažević: “Čestitke igračima i trenerima Cibone, zaslužena pobjeda. Dobra utakmica, čvrsto su otvorili a mi nismo znali odgovorit na to. Tek smo se u trećoj četvrtini malo probudili ali i to je kratko trajalo. Više sreće za nas drugi put i puno treninga.”

Trener Cibone Ante Samac: “Utakmica je 40 minuta išla u jednom smjeru, na terenu smo odradili sve što smo zamislili i dogovorili u svlačionici. Ovo je bila jedna priprema za sve što nas čeka na idućem turniru u Šibeniku. Priliku su dobili i igrači koji su na prošlim turnirima nešto manje igrali. Sve u svemu sam zadovoljan i čestitam svojoj ekipi.”

KK Grafičar – KA Mrav 63:109 (17:34, 10:24, 14:17, 22:34)

Trener KK Grafičar, Tomislav Horvat: “Čestitke Mravima na pobjedi. Danas su bili bolji, agresivniji i čvršći. Jednostavno u takvoj nekoj situaciji, jednostavno nemamo širinu, jednostavno danas neke ozljede koje su se dogodile, nisu neke ozbiljne ozljede ali su nas onemogućile da damo neki malo jači otpor. I eto učimo, idemo utakmicu po utakmicu pa ćemo vidjeti sto bude se dogodilo.”

Trener Košarkaške akademije Mrav, Tomislav Milković: “Nakon današnje utakmice protiv gostiju iz Ludbrega upisali smo još jednu pobjedu. Nastavljamo u ritmu u kojem smo startali JPKL. Čestitke Grafičaru na odličnoj igri, na fer i korektnoj borbi. Svi su ostali zdravi i nitko se nije povrijedio što je najbitnije. Sretno Osijeku, Ciboni i Grafičaru u daljnjem natjecanju. Očekuje nas turnir u Šibeniku gdje se nadamo da ćemo uspjeti ponoviti ovakve rezultate.”

 

 

Sličan sadržaj