Jedinstvena kadetska liga

JKL: Ciboni derbi protiv Cedevite Junior, Mravi bolji od Diadore

CEDEVITA JUNIOR – CIBONA 80:88 (18.19, 22:32, 21:19, 19:18)

Kadeti Cedevite Junior su u 10. kolu Jedinstvene kadetske lige u Domu košarke poraženi u derbiju protiv Cibone 80:88.

Adrijan Barać (4sk, 3ast) i Ardian Seba (6sk, 1blk) su bili najbolji strijelci u redovima Cedevite Junior sa 14 poena. Za Cibonu, Josip Pavković je upisao 33 poena i 8 skokova.

„Kao i uvijek teška utakmica protiv Cedevite Junior. Vodili smo cijelu utakmicu, ali se Cedevita stalno vraćala. Bilo je dosta izjednačeno, a njima je nedostajao jedan vrlo važan igrač i uz njegovo prisustvo to će biti puno teže. Moramo naučiti držati kontinuitet i malo ozbiljnije shvaćati neke situacije na terenu te poraditi na koncentraciji u daljem radu. Čestitke Cedeviti na fer i korektnoj utakmici i želim im svu sreću u daljem radu“, rekao je trener Cibone, Marjan Bagarić.

„Čestitam Ciboni na pobjedi, mi smo u prvom poluvremenu obrambeno podbacili jer nam je Cibona zabila 50 poena. Konsolidirali smo se u drugom poluvremenu, ali jednostavno u napadu nismo mogli ništa postići. Imali smo ispod 38% šuta za 2, a s tim postotkom ne možemo parirati Ciboni. Dečkima ne mogu zamjeriti ništa jer su stvarali situacije, ali lopta jednostavno nije htjela u koš. Bila je dobra utakmica, mi idemo dalje i okrećemo se idućoj protiv Diadore u Zadru“, rekao je Nenad Kukić, trener KK Cedevite Junior.

KK Cedevita Junior

 

KA Mrav – KK Diadora Zadar 87:78 (22:28, 23:12, 20:17, 22:21)

Košarkaška akademija Mrav: Gerovac M 20, Paradžik,Obradović S 15, Vučković, Palokaj, Marić, Popović 8, Gerovac Š 9, Peroković 10, Kustura 9, Perić 12, Bošnjak 4

KK Diadora Zadar: Ivanković 14, Skelin 3, Odvilovic, Sorić 9, Glavaš, Svritnov 8, Jurjević 10, Mužanović, Nimac 3, Madunić 25, Vidaković, Buljan 6

Tomislav Milković, trener KA Mrav: Čestitam svojim igračima na pobjedi. Energija je bila dobra. U odnosu na prvu utakmicu odigranu s KK Diadora pokazali smo više želje za pobjedom. Želim sreću Diadori u sljedećim utakmicama Jedinstvene kadetske lige.”

Toni Vidaić, trener KK Diadora: “Čestitam momcima Mrava na zasluženoj pobjedi. Mislim da nismo bili pravi na današnjoj utakmici, nismo poštivali dogovore iz svlačionice. Šutirali smo 4/27 za tri poena, ne možeš nikoga dobiti kada tako loše šutiraš. Idemo dalje boriti se, pa ćemo vidjeti što će se dalje desiti.”

KA Mrav

Sličan sadržaj