Jedinstvena kadetska liga

JKL: Prva pobjeda Osijeka na domaćem parketu

KK Vrijednosnice Osijek – GKK Šibenka 94:81 (33:23, 19:22, 20:22, 22:14)

Danas su Osijeku kadeti KK Vrijednosnice Osijek i KK Šibenke odigrali 15. kolo JKL. Domaći sastav je od prve četvrtine kontrolirao rezultat i vrlo zanimljivu utakmicu priveo kraju ostvarivši prvu pobjedu na domaćem terenu. Ekipa Šibenke cijelo je vrijeme pokušavala dostići rezultatsku prednost, međutim Brokeri su do samog kraja  igrali agresivno u oba smjera. Čestitke našim dječacima na pobjedi.

Vrijednosnice: Flanjak 41, Grujić 6, Ilić, Czersky-Hafner 18, Šipka 2, Varga 2, Topalović, Matuzović 6, Ćurak 2, Biljan, Stojčić 13, Tomić 4.

Šibenka: Badžim, Brajković 36, Slamić, Sutlović 17, Maretić, Berljafa 3, Vidačak 7, Komadina, Sulje, Bakmaz, Begić 6, Kronja 12.

Trener Vrijednosnica – Zoran Andrić:

Današnjom utakmicom dominirali smo gotovo od samog početka pa do kraja. Naši dječaci su pokazali kontinuiranu agresivnost i  borbenost u obrani, te nešto bržu protočnost lopte u napadu. To nam je u konačnici donijelo i rezultatsku prednost, posebno u 1. i 4. četvrtini, te na kraju i prva dva boda na domaćem terenu. Čestitam našim dečkima na danas prikazanom i naravno na pobjedi, a ekipi Šibenke svako dobro u daljnjem natjecanju.

Trener Šibenke – Zoran Huljev:

Malo lošiji početak utakmice, falilo nam je nešto igrača i umorni smo od puta. Nismo uspjeli držati njihovu agresivnost, uvijek su nas držali na desetak razlike, malo bi se vratili pa ne bi, međutim puno energije smo potrošili i nismo imali dovoljno za potpuni povratak i zaslužena pobjeda Osijeka.

Tekst i foto: KK Vrijednosnice Osijek 

Sličan sadržaj