Jedinstvena kadetska liga

JKL: Cedevita Junior slavila protiv Šibenke, prednjačio Marko Ljubičić

Kadeti Cedevite Junior upisali su i šestu pobjedu u Jedinstvenoj hrvatskoj kadetskoj ligi svladavši u Domu košarke Cedevita GKK Šibenku 88:72.

Momčad trenera Nenada Kukića nastupila je bez nekolicine ozlijeđenih igrača, ali ubrzo su uhvatili dobar ritam i držali razliku od desetak koševa što su i zadržali do kraja. Kod domaćih 22 skoka više, prednjačio je Marko Ljubičić s 28 koševa i 18 skokova, 2 asistencije i ukradenom loptom, Noa Zemljić ubacio je 26 koševa uz 5 skokova te po ukradenom loptom i asistencijom. Kod GKK Šibenke Ante Brajković 32 koša, 3 skoka, 2 asista i 8 krađa, Vito Sutlović 22 koša, 10 skokova, asist, 4 ukradene lopte i blokada. Cedevita Junior je na omjeru 6-1, na samom vrhu ljestvice i u slijedeća 2 kola gostuje kod Sonik Puntamike i Zadra, dok je Šibenik na omjeru 1-6.

Nenad Kukić, trener Cedevite Junior:

“Za nas teška utakmica jer imamo nesreću da nam je u zadnjim susretima zbog distorzije zgloba ispalo čak pet igrača. Bili smo u skraćenoj rotaciji, imali smo problema s napadačkim skokom Šibenke u cijelom prvom poluvremenu, čim smo malo zatvorili reket otišli smo na preko deset razlike i to smo uspjeli održavati do kraja. Puno teža pobjeda nego što to rezultat govori i čestitam Šibenki na dobroj utakmici.”

Zoran Huljev, trener GKK Šibenke:

“Za nas odlična utakmica, mi ovdje dođemo odigrati bez puno utakmicama u nogama, nekog iskustva. tako, neloše smo se držali dok smo imali nekog šuta, veliki problem nam je bio u skoku sa višim igračima, a koliko smo mogli pokušali smo parirati. Ja sam zadovoljan što se tiče moje ekipe.”

KK Cedevita Junior 

 

 

 

 

Sličan sadržaj