Jedinstvena kadetska liga

Jedinstvena kadetska liga (7. kolo): Šibenka lako protiv FSV-a

KK FSV – KK ŠIBENKA 84:128 (19:40, 13:37, 27:32, 25:19)

U susretu 7. kola Jedinstvene kadetske lige FSV je ugostio Šibenku. Utakmica koja je po stanju na tablici i dosadašnjim rezultatima trebala bit derbi, nije to bila, ponajviše radi lošeg ulaska u utakmicu domaćina i velikog broja primljenih poena u prvom poluvremenu. Pobjeda Šibenke u nijednom trenutku nije dolazila u pitanje, pitanje je bilo samo s kojom razlikom će to biti na kraju. Publika je mogla uživati u odličnom šuterskom danu ekipe iz Šibenika, ali i mnoštvu lijepih poteza na obje strane.

Prvo ime FSV-a bio je Roko Veršić (20 koševa), dok su najistaknutiji pojedinci Šibenke bili Zvonimir Ivišić (26 koševa, 9 skokova, 6 blokada), Franjo Lapić (18 koševa), Tomislav Ivišić (16 koševa, 13 skokova, 9 asistencija, 2 blokade).

KOMPLETNA STATISTIKA

Mladen Šarčević, trener FSV-a: “Čestitke ekipi Šibenke na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo u utakmicu ušli dosta prestrašeno i sa prevelikim respektom prema gostujućoj ekipi, i sam taj loš ulazak na početku je odredio daljnji tijek utakmice. S obzirom na stanje na tablici, sigurno da je ovo bila jedna naša loša predstava, ali vjerujem da možemo biti puno bolji.

Branko Klisović, trener Šibenke: “Moram prvo čestitati svojoj ekipi koja je stvarno odigrala dobru utakmicu, od početka, imali smo fenomenalno otvaranje utakmice, i možda je to bio razlog sto se domaća ekipa odmah u prvom dijelu, zapravo prvih 10 min., malo i prestrašila i raspala. Mislim da rezultat nije odraz onog stvarnog stanja između ove dvije ekipe. Čestitam i ekipi FSV-a na fer i korektnoj borbi.

Sličan sadržaj