Jedinstvena kadetska liga

Jedinstvena kadetska liga (3. kolo): Cibona slavila kod Šibenke

U trećem kolu Jedinstvene kadetske lige ekipa GKK Šibenke ugostila je ekipu KK Cibone u ugodno popunjenoj dvorani Baldekin.

U susret se ušlo dosta tvrdo s jedne i druge strane te su obje ekipe nakon prvih 5  minuta igre ušle u rani bonus i prva četvrtina protječe s linije slobodnih bacanja sa završetkom pri 24-14.

Domaća ekipa ulazi dosta poletno i efikasno u drugu četvrtinu te se odvajaju na osjetniju prednost +15, ali se ekipa Cibone ne predaje te se vraćaju u susret ponajviše dalekometnim šutovima Borne Dramalije s tri vezane trice. Na odmor se otišlo s blagom prednošću domaćih igrača 48-44.

U drugo poluvrijeme obje ekipe ulaze agresivno i snažno, kako u obrani tako i u napadu. Susret se igra dosta izjednačeno, vodila se lavovska bitka što nam pokazuje i rezultat na koncu treće četvrtine (59-60).

Sam finiš utakmice preslika je cijelog susreta s dosta osobnih pogrešaka , krivih dodavanja, promašenih zicera, ali i onih ljepših trenutaka prekrasnih blokada i zakucavanja Zvonimira Ivišića te lucidnih asistencija i lijepih akcija s obje strane. Do zadnjeg trenutka utakmica je bila neizvjesna, ali spretniji i sretniji bili su igrači KK Cibone koji kući idu s osmjehom na licu 83-87.

Najistaknutiji kod pobjednika bili su Noa Svoboda (30 poena, 3 asistencije), Marko Vučić (18 poena, 9 skokova) te Borna Dramalija (12 poena – 4 trice, 4 asistencije), dok je kod poraženih najviše dao Zvonimir Ivišić (20 poena, 11 skokova, 6 blokada).

GKK Šibenka

 

Sličan sadržaj