HKSOstala natjecanja

Uspješno održan Kamp HKS-a – hvala i vidimo se dogodine!

U organizaciji HKS-a, Dubrovnik je u proteklih sedam dana, ugostio mlade košarkašice i košarkaše iz cijele Hrvatske u Ljetni kamp.

Koordinator kampa, Vedran Vukušić je istaknuo: “Ove godine se u jednom terminu prijavilo 70-ero djece iz cijele Hrvatske i njih je vodilo 6 trenera, dok smo prošlu godinu doveli preko 160 djece u dva termina.”

Kamperima su podijeljene nagrade, svatko je otišao svojoj kući bogatiji za novo iskustvo i uspomene. Podsjetimo se da je djeci bio pripremljen zanimljiv i zabavan program koji je uključivao šest noćenja i puni pansion, dva treninga dnevno, izlete i natjecanja. Uz profesionalan stručni rad, za djecu je osmišljeno da kvalitetno i sadržajno provedu svoje slobodno vrijeme gdje će se zabaviti te sklopiti nova prijateljstva sa ostatkom djece iz Kampa što se na kraju i ispunilo.

Dodatna prednost Kampa osim treniranja i usavršavanja je bila i ta da se Kamp ove godine održavao u prekrasnom Dubrovniku, pa su se djeca mogla družiti uz more, sunce i prirodu. Dobre energije i atmosfere zasigurno nikome nije nedostajalo.
Zahvaljujemo se svim sudionicima Kampa, roditeljima, trenerima i svima ostalima koji su ovaj proces učinili mogućim, ostvarivim i nezaboravnim te se nadamo da ćemo se iduće godine opet družiti u što većem broju. Dogodine!

Sličan sadržaj