FAVBET Premijer liga

Danas premijerligaški derbi Splita i Cibone

Otvaraju se vrata Gripa za navijače, i to baš u derbiju. U utakmici 2. kola HT Premijer lige Split dočekuje Cibonu, danas u 20 sati.

“Cibona izgleda jako dobro, nalazi se u odličnoj formi. Naš primarni zadatak je odgovoriti u energetskom dijelu, zaustaviti njihovo trčanje prema naprijed kojim stvaraju višak i dolaze do lakih poena. Vjerujem da ćemo biti borbeni i motivirani, vraća nam se publika na tribine nakon 18 mjeseci, koja će nam dati dodatni impuls za pozitivan rezultat”, rekao je Splitov trener Srđan Subotić.

Cibosi traže prekid crne serije međusobnih utakmica iz prošle sezone. Trener Cibone Vladimir Jovanović se nada najboljem:

“Dolazimo na noge protivniku kojeg dobro poznajemo i s kojim smo odigrali puno utakmica otkada sam ja na klupi Cibone. Već smo dosta dugo na ovom gostovanju, biti će ovo šesti dan izvan Zagreba. Unatoč tome, mislim da smo se pripremali najbolje što možemo i očekujem da odigramo dobru utakmicu, da budemo energetski na razini da pariramo ekipi Splita te se onda možemo nadati i rezultatu.”

Na utakmicu se može ući samo s ulaznicom, EU digitalnom COVID potvrdom i osobnom iskaznicom (ili putovnicom), a na Gripama će na dan utakmice biti postavljeni punktovi (od 10 do 12 te od 16.30 do 20) za brzo testiranje. Utakmicu uživo možete pogledati i na Arena Sport televiziji.

FOTO: KK Cibona – KK Split, 2. ožujka 2021.

Sličan sadržaj