Treneri

Jr. NBA treneri: Online program na Jr. NBA OWQLO aplikaciji, pogledajte što imaju za reći Gates, Pierce i Kokoškov

NBA je nedavno najavio pokretanje izuzetno zanimljivog online programa – Jr. NBA  Coaches. Radi se o virtualnoj platformi koja će nuditi treninge, videe nastavnog sadržaja i trenerske seminare. Program se nalazi na OWQLO App, službenoj aplikaciji Jr. NBA lige u Europi i na Bliskom Istoku.

Već je u ovom trenutku moguće registrirati se na platformu koja za cilj ima edukaciju i potporu Jr. NBA ligi i košarkaškim trenerima. Jedinstveni program, otvoren za sve registrirane korisnike starije od 16 godina, među ostalim nudi i trenerske seminare uživo čiji je početak planiran za 16. kolovoza, zatim 30. kolovoza te 13. i 27. rujna. Imat ćemo tako priliku učiti iz iskustva mnogih sadašnjih i bivših NBA trenera, a za sada su najavljeni trener Atlanta Hawksa Lloyd Pierce, pomoćni trener Minnesota Timberwolvesa Bryan Gates i Igor Kokoškov, bivši pomoćni trener Sacramento Kingsa, a trenutačno trener turskog euroligaša Fenerbahčea i izbornik srpske reprezentacije. Seminari će imati i dio posvećen pitanjima i odgovorima, omogućujući sudionicima interakciju i učenje izravno od poznatih trenera.

Korisnici će od 31. kolovoza također imati pristup tjednom uratku pod imenom Jr. NBA Top Savjeti (Top Tips), kao i nizu drugih videa, uključujući sve prethodne NBA globalne trenerske klinike.

Od travnja 2020., na OWQLO aplikaciji se nalazi i interaktivni Jr. NBA at Home – individualni košarkaški treninzi koje je moguće raditi u ograničenom prostoru kako bi mladi igrači širom svijeta ostali aktivni i razvili svoju igru. Prošli tjedan završio je i prvi Jr. NBA Camp – Online, tjedan dana virtualnog ljetnog kampa na kojem je prisustvovalo više od 1.000 sudionika iz više od 50 zemalja. Jutarnje košarkaške treninge slijedio je popodnevni razvoj ‘životnih’ vještina s bivšim NBA i WNBA igračima i igračicama, uključujući  Josea Calderona (Španjolska),  Maitu Cazorla (Atlanta Dream; Španjolska), Pau Gasola (Španjolska) i Nikolu Vučevića (Orlando Magic; Crna Gora).

Više informacija potražite na  owqlo.com  i  @NBAEurope  na Instagramu, a općenito projekt Jr. NBA možete pratiti na Jr. NBA društvenim mrežama na  Facebooku,  Twitteru  i  Instagramu.

Sličan sadržaj