Treneri

FOTO Posljednji u prvom krugu seminara za trenere održao se za vikend u Zagrebu

U subotu, 11. siječnja, u Zagrebu, u velikoj dvorani Kineziološkog fakulteta održan je peti po redu i ujedno posljednji u prvom krugu regionalnih seminara za trenere, a na edukaciju za regiju Centar stiglo je osamdesetak trenera.

Kao i u prethodna četiri, glavni predavač bio je izbornik reprezentacije Hrvatske Veljko Mršić, a naglasak na treninzima igrača mlađih dobnih kategorija, uz prikaz primjera na terenu i to kroz vježbe zagrijavanja, igre 5×5 bez vođenja lopte i 5×5 s vođenjem uz demonstraciju mladih nada regije Centar.

Dražen Orešković, instruktor HKS-a, sumirao je završen krug regionalnih seminara: „Završen je peti seminar regionalnih okupljanja u Zagrebu. Općenito, seminari su se odlikovali odličnom posjećenošću, sveukupno je oko 250 trenera sudjelovalo na seminarima – stvarno jedan odličan feedback i odlična atmosfera. Ujedno zahvaljujem izborniku Veljku Mršiću koji je iskazao veliku požrtvovanost da bi održao tih pet seminara i prošao cijelu Hrvatsku.“

„Najavio bih i da će sljedeća akcija biti na Kupu Krešimira Ćosića gdje ćemo imati vrhunske predavače, između ostalih tu će biti prof.dr.sc. Slavko Trninić. Bit će nam zaista svima drago da dođe što više trenera i da što aktivnije sudjeluju u raspravama i javljaju se sa što više povratnih informacija“, pozvao je Dražen trenere na sljedeću edukaciju.

Sličan sadržaj