Ostala natjecanjaReprezentacije 🇭🇷Seniori

Mario Hezonja objavio: “Nastavljam svoj put u Realu!”

Hrvatski reprezentativac Mario Hezonja sa svojim je Real Madridom odigrao odličnu klupsku sezonu, bio MVP Eurolige za mjesec prosinac, odigrao finale Eurolige i osvojio Ligu Endesa, poznatiju pod nazivom ACB liga, odnosno španjolsko prvenstvo.

Ugovor s Realom je istekao, šuškalo se o prijelazu u mnoge klubove, uključivši i povratak u SAD, no danas je ipak na svim svojim službenim profilima na društvenim mrežama objavio kako još dugo ostaje u kraljevskom klubu.

 

“Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i slobodan sam odlučiti gdje želim igrati sljedećih godina. Nisam sklopio nikakav ugovor ni s kim drugim do sada, i kao što sam rekao, uvijek ćete to prvi čuti od mene!

Real Madrid je vjerovao u mene kada mnogi nisu, brinuo se za mene i moju obitelj od prvog dana kada sam stigao i učinio da se osjećamo kao kod kuće. Moja jedina namjera bila je ostati pa sam sretan što vam mogu priopćiti da ću nastaviti svoje putovanje kod kuće, kod svog Real Madrida, još dugo”, napisao je Mario.

Mario je važan kotačić hrvatske reprezentacije s kojom se upravo nalazi na pripremama za Olimpijski kvalifikacijski turnir. Prve će utakmice s reprezentacijom odigrati u Opatiji na međunarodnom turniru protiv Poljske i Brazila 23. i 26. lipnja, a potom slijedi borba za Olimpijske igre u Pireju od 2. do 7. srpnja.

Sličan sadržaj