Reprezentacije 🇭🇷Seniori

Vrijedna suradnja PU splitsko-dalmatinske i HKS-a u organizaciji Olimpijskog kvalifikacijskog turnira i podrška kampanji “Smanji brzinu i guštaj u litu”

Uskoro počinje Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu, organizacija kojeg je doista složena s obzirom na značaj sportskog događaja godine u Hrvatskoj. Veliku ulogu, posebno iz aspekta sigurnosti, ima policija, odnosno PU splitsko-dalmatinska. Kako bi prošli i zadnje detalje organizacije, jučer su se u policijskoj upravi susreli Slobodan Marendić, načelnik Policijske uprave splitsko-dalmatinske te glavni tajnik HKS-a Josip Vranković.

Načelnik Marendić je istaknuo kako su obavljeni svi potrebni dogovori, pripreme i planiranje, uspostavljeni odlični kontakti između policije i Hrvatskog košarkaškog saveza te je sve spremno za početak sportskog okupljanja.

Jedna od tema razgovora bila je i preventivna aktivnost PU splitsko-dalmatinske koja je usmjerena na podizanje razine stanja sigurnosti u prometu. Načelnik Marendić upoznao je gospodina Vrankovića i o preventivnom projektu i ciljevima projekta “Smanji brzinu i guštaj u litu”.

U znak podrške ovoj preventivnoj aktivnosti u Spaladiumu su se uoči posljednje pripremne utakmice s Portorikom fotografirali i naši reprezentativci Luka Babić i Toni Katić uz policijske službenike i istaknuti plakat kampanje.

FOTO: PU splitsko-dalmatinska

 

Sličan sadržaj