Reprezentacije 🇭🇷Seniori

Reprezentacija u Ljubljani drugi put sa Slovenijom

Nakon prvog susreta u Rijeci u kojem je slavila Slovenija, uzvratna prijateljska utakmica Hrvatske i Slovenije igra se danas u ljubljanskoj dvorani Stožice s početkom u 20 sati.

U hrvatskoj reprezentaciji neće biti promjena u rosteru u odnosu na prošlu utakmicu. Ipak, očekuje se skori dolazak Ante Toni Žižića koji je jučer sa svojim Maccabijem slavio osvajanje izraelskog prvenstva, baš kao i što se i Mario Hezonja koji je prije osam dana slavio naslov grčkog prvaka s Panathinaikosom žurno priključio reprezentaciji i participirao već i u prvoj utakmici sa Slovenijom.

U slovenskim redovima pak promjena ima i to značajnih: u reprezentativni se dres ovaj puta oblači Luka Dončić, a pridružit će se i Mike Tobey koji je prije točno dva dana službeno primio slovensko državljanstvo.

Prijenos utakmice sa Slovenijom moći ćete uživo pratiti na Sportklubu 1.

Posljednje pripremne utakmice igrat će se u splitskom Spaladiumu, a riječ je o dva prijateljska susreta s Portorikom. Prvi je na redu 23. lipnja u Splitu, s početkom u 20:00 sati s prijenosom na Sportklubu, dok je drugi susret koji je na rasporedu dan kasnije zatvorenog tipa.

Mrežna stranica Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Splitu

Trening u Ljubljani

 

Sličan sadržaj