Reprezentacije 🇭🇷Seniorke

FOTO: Okupila se ženska seniorska reprezentacija!

U srijedu, 12. svibnja se u Zagrebu okupila Ženska seniorska reprezentacija. Sve odreda nasmijane i dobre volje, djevojke su zajedno sa stručnim stožerom zaista odavale dojam početka dobrog puta, pozitivnog ozračja koje može biti ona jedna, neuhvatljiva sitnica koja čini razliku od reprezentacije do reprezentacije.

Okupljanje je u Zagrebu, doduše, bilo kratkog vijeka jer su cure odmah krenule u Sveti Martin na početnu fazu priprema za Europsko prvenstvo koje će se od 17. do 27. lipnja igrati u Francuskoj i Španjolskoj. Već će u poslijepodnevnim satima odraditi i prvi trening i tako i službeno započeti pripreme za europsku smotru.

Iva Slonjšak i Ana-Marija Begić

“Atmosfera je super, kao i uvijek kad se okupimo. Nismo se vidjele par mjeseci i jedva smo čekale da se ponovno okupimo i da krene ciklus priprema za EuroBasket”, potvrdila je i Ana-Marija Begić, dugoogodišnja reprezentativka i u prošloj sezoni članica talijanske Virtus Bologne, polufinalista talijanskog prvenstva. “Sada krećemo za Sv. Martin, nakon par dana odlazimo u Poreč, imat ćemo i dosta pripremnih utakmica. Većina je cura prije tjedan-dva završila svoje sezone, sve smo u formi i zdrave smo. Na nama je sada da odradimo super treninge i pripreme!” 

Reprezentativkama i cijelom stručnom stožeru predođenom izbornikom Stipom Bralićem želimo sreću i što bolji tijek priprema za prvenstvo!

Popis reprezentativki i plan priprema pogledajte OVDJE.

 

Sličan sadržaj