Reprezentacije 🇭🇷SenioriSeniorke

REPREZENTACIJE: Kruno Simon ostaje u Efesu, Ana-Marija Begić u Bologni

U ova, pogotovo za sportaše, nesigurna vremena, dobar ugovor s dobrim klubom je zasigurno san. No, i naši vrhunski košarkaši pravi su zgoditak za ponajbolje europske klubove. Standardni hrvatski reprezentativci Krunoslav Simon i Ana-Marija Begić produžili su tako ugovore sa svojim klubovima pa ćemo Krunu i dalje pratiti u euroligaškom Anadolu Efesu, a Ana-Mariju u talijanskom prvoligaškom klubu Virtus Bologna.

Kruno Simon se Efesu pridružio početkom sezone 2017/18, a sada je ugovor produžio na još godinu dana, s opcijom još jedne dodatne godine. Vodstvo kluba sigurno trlja ruke jer je Kruno u prošloj sezoni Eurolige imao prosječan učinak od od 8.9 poena, 3.9 skokova i 2.9 asistencija po utakmici, a u turskoj Super ligi 11,5 poena, 3,3 skoka i 2,9 asistencija.

Ana-Marija Begić produžila je svoj ugovor s Virtus Bolognom iz talijanske A1 serije, a u klubu izražavaju zadovoljstvo ostankom hrvatske reprezentativke koja je prošle sezone odigrala 18 utakmica s prosjekom od 12,8 poena i 7,6 skokova po utakmici te prosječnih 30 minuta na parketu.

Sve najbolje, puno zdravlja i uspjeha te ponešto sreće želimo našim reprezentativcima u nadolazećoj sezoni!

 

 

Sličan sadržaj