Prva ženska liga

Liga za prvaka Prve ženske lige: Folka Borovje startala pobjedom

ŽKK Folka Borovje – ŽKK Orka 69:36 (19:10, 10:8, 22:10, 18:8)

U utakmici 1. kola Lige za prvaka Prve ženske lige odigran je zagrebački ogled između ŽKK Folk Borovje i ŽKK Orka. Domaćin je slavio uvjerljivo 69:36.

Tara Kokolić je u pobjedničkoj ekipi postigla 22 poena,  Marija Soldo 15 uz 16 skokova, a Marija Jerković 14 uz 7 skokova. Kod gošći Ivana Mamić je bila najbolji strijelac s 12 poena.

Kristijan BELOŠEVIĆ, trener ŽKK Orka

Čista i zaslužena pobjeda Folke Borovje, velike čestitke u svim segmentima igre su bile bolje. Što se nas tiče definitivno da se moramo sto prije sabrati kroz trening se pokušati vratiti i pošteno završiti ovu sezonu.

Kristijan Jagatić, Trener ŽKK Folka Borovje

Poraz u gostima kod Orke nas je uzdrmao i pokazao da smo olako shvatili tu utakmicu i mislim da
nam je taj poraz dao najveći motiv za otvaranje kvalifikacija protiv Orke. Želja, trčanje, borbenost su bili od samog početka na našoj strani. Pohvaljujem svaku svoju igračicu za koncentraciju na ovoj utakmici, a gostima se zahvaljujem i čestitam na fer i korektnoj borbi.

Marija Soldo, igračica ŽKK Folka Borovje

Prije početka utakmice smo dogovorili ciljeve i već u prvoj četvrtini smo ih ispoštovali i pokazali složnost. Ono što nas je danas  vodilo bilo je zajedništvo. Jako sam zadovoljna i sretna što smo odigrali jednu sjajnu utakmicu i čestitam protivnicama na korektnoj utakmici.

ŽKK Folka Borovje 

Sličan sadržaj