Prva ženska ligaSkupina A

Prva ženska liga (skupina A): Brod na Savi uvjerljiv protiv Podravca

ŽKK Brod na Savi – ŽKK Podravac 68:41 (17:10, 14:9, 16:8, 21:14)

Tijekom utakmice se vidio nedostatak treninga kod obje ekipe izazvan trenutnom epidemiološkom situacijom no cure obje ekipe su dale sve od sebe i nisu se štedjele bez obzira na sve napore.

Trener ŽKK Podravac, Ivica Molnar: “Domaća ekipa je trenutno bila bolja, mi smo previše toga promašili što su domaće igračice iskoristile. Još jednom čestitam svojoj ekipi na fer i sportskoj igri i protivnicama na pobjedi.”

Trener ŽKK brod na Savi, Dražen Rimarčuk: “Nismo imali rotaciju zbog izolacija koje su nas snašle što je izrazito teško. Neke djevojke nisu trenirale po dvadesetak dana i sada igraju utakmicu po 35 minuta. Probali smo što bolje posložiti i odigrati. Izdvojio bih Fionu Princip koja je izrazito mlada igračica i koja je opravdala sve minute svoje igre. Čestitke gostujućoj ekipi na fer igri.”

ŽKK Podravac, Ana Brezak: “Čestitam protivnicama na pobjedi i svojim curama čestitam na trudu i zalaganju. U ovoj utakmici nam je falilo malo sreće i malo truda.”

ŽKK Brod na Savi, Edita Poljac: “Na kraju smo izvukle pobjedu uz teške okolnosti gdje su nam tri igračice iz prve petorke u izolaciji. Nekako smo se skupile i uspjele pobijediti što nam je bilo najbitnije. Nadamo se i dalje nastaviti u istom ritmu.”

Sličan sadržaj