Prva Muška Liga

Prva muška liga: Vrijednosnicama pobjeda protiv Podstrane

KK Vrijednosnice Osijek – KK Podstrana 86:62 (13:10, 24:22, 18:17, 31:13)

Vrijednosnice: Ashton 15, Kujundžić 11, Šiško 3, Primorac 13, Kotrulja 3, Martinović, Rejo, Keglević, Tomljenović 6, Dmitrović 12, Štebih 2, Bjelanović 21.

Podstrana: Bulić 13, Pavin 9, Lisica 16, Jurčević 5, Dubravčić 10, Bašić 3, Odak, Topić A, Topić Ferić, Šipić 6.

Vrijednosnice su još jednom lošije otvorile utakmicu, žurile su u napadu koji često nije uspješno završavao. Iako su domaćini imali cijelo vrijeme vodstvo ekipa Podstrane je pružala dobar otpor te nije dopuštala domaćinu da napravi veće vodstvo, prvo poluvrijeme završava sa 37:32.

U drugom poluvremenu domaćin je napravio preokret, u  24. minuti otišao je na +11 (45:34), do kraja susreta su igrali sve agresivnije gdje protivnik više nije mogao parirati. Vrijednosnice Osijek zaključuju utakmicu sa 86:62 što im je i najveće vodstvo u susretu. Domaćini su igrali sa skraćenom rotacijom bez Vladovića, Šuvaka i Budimira, a u prvom poluvremenu se ozlijedio i Šiško koji više nije ulazio u igru. Kod domaćina najviše poena upisao je Bjelanović 21, dok je kod Postrane Lisica 16.

Trener Vrijednosnica – Domagoj Kujundžić: “Utakmicu smo igrali sa skraćenom rotacijom bez tri igrača te se tijekom susreta i Šiško ozlijedio. Podstrana je odigrala dobru utakmicu, mi smo bili nestrpljivi u napadu, lopta nam nije kružila. Nismo bili na zavidnoj razini, ali dosta smo kvalitetniji i mislim da se to vidjelo na kraju.”

Trener Podstrane – Alen Koludrović: “Danas smo došli na gostujući teren Osijeku, lideru ovog prvenstva koji ima jako velike šanse za ući u prvu ligu. Milsim da smo pružili dobru igru prvo poluvrijeme, kako je utakmica išla dalje sve smo teže odgovarali na fizičku igru Osijeka. Mislim da bi utakmica bila neizvjesnija da smo imali malo bolji šuterski dan. Čestitam Osijeku, želim im sve najbolje u nastavku prvenstva.”

Sljedeću utakmicu Vrijednosnice igraju 09.03. u Slavonskom Brodu protiv Marsonije.

Tekst: KK Vrijednosnice Osijek

Sličan sadržaj