Prva Muška Liga

Prva muška liga: Marsonia slavila u Omišu

KK Omiš Čagalj Tours – KK Marsonia 75:77 (24:17, 17:17, 10:20, 24:23)

Omiš je tražio drugu prvenstvenu pobjedu na domaćem terenu protiv Marsonije iz Slavonskog Broda, no u neizvjesnoj utakmici do samoga kraja nije to uspio realizirati. Gosti su slavili 75:77.
U samom startu utakmice obje ekipe ulaze loše, no ulaskom A. Willisa u prvoj četvrtini domaćini ubrzavaju ritam igre te se odvajaju od gostiju na razliku od 7 poena. Prvo poluvrijeme pripada domaćinu s rezultatom od 41:34, uz realizaciju od 41.7% za 3 poena.
Veći otpor gostiju i loš ulazak domaćina u drugo poluvrijeme Marsoniu rezultatski približava Omišu, te gosti preuzimaju vodstvo sve do 3. minute prije kraja utakmice kada domaćini izjednačavaju i utakmica ide koš za koš. Na kraju Omiš nije realizirao šut za pobjedu i pobjeda odlazi gostima. Drugo poluvrijeme šuterski puno bolje je izgledalo za ekipu iz Slavonskog broda.
Najefikasniji u redovima Omiša su Alphonso Willis s postignutim 31 poenom, 8 skokova i 4 asistencije te Željko Jović s 15 poena i 7 skokova. U visokoj liniji istakao se Luka Petrašić s 13 skokova.
U redovima Marsonije najraspoloženiji su bili Franco Filipović s 21 poenom, Vlado Zadro s 20 poena i 6 asistencija  te Kemon Lewis Basset  s 19 poena i 12 skokova.

KK Omiš Čagalj Tours

Sličan sadržaj