Prva Muška Liga

Prva muška liga (LP): Dubrovniku derbi protiv Vrijednosnica

KK Dubrovnik – KK Vrijednosnice Osijek 81:70 (20:17, 22:21, 21:19, 18:13)

Dubrovnik: Dubelj 21, Guštin, Vodopija 4, Vujičić F. 20, Levi 2, Vujičić J., Došen 18, Klarić 8, Raguž, Zadro, Šutalo 8, Miović.

Vrijednosnice: Bradford 11, Vladović 5, Budimir 8, Krajina 8, Butorac 8, Vranješ 19, Dmitrović, Levanić-Kutni 9, Šiško 2, Bošnjak, Sudžum.

U 2. kolu Lige za prvaka Prve muške lige Dubrovnik je kao domačin pobijedio ekipu Vrijednosnica Osijek 81:70.

Vrijednosnice su vodile prvih sedam minuta nakon čega je Dubrovnik prešao u vodstvo koje je držao do samog kraja. Domaćin je prvo veće vodstvo napravio u 17.minuti za 38:29, Brokeri su do kraja prvog poluvremena smanjili na 42:38. Nakon odmora Dubrovnik je nastavio u istom ritmu, Vrijednosnice su se pokušavale približiti protivniku no nisu uspjele. Dubrovnik pobjeđuje sa 81:70.

Trener Dubrovnika Ivan Perinčić:

“Da vi znate koliko smo mi problema imali prije ove utakmice. Ovi moji luđaci, kako su oni uspjeli izvući ovu utakmicu i odreagirat u 40 minuta, to je nevjerojatno. Radio sam u puno timova, ali ovaj tim je poseban. Dugo smo tražili tu kemiju, to zajedništvo. Blizu smo našeg cilja a to je da budemo prvi i nakon Lige za prvaka. I kažem…kakva grupa luđaka, nevjerojatno! Svaka čast, oduševili su me danas, baš sam presretan!”Igrač Dubrovnika Nikola Došen:
“Čestitke i protivnicima za sjajnu utakmicu, ali danas smo mi više htjeli i pobijedili. Nije ovo još gotovo, korak po korak idemo. Kako mi obranu igramo, tako druge ekipe nemaju šanse. To je bio ključ pobjede.”

KK Vrijednosnice Osijek/KK Dubrovnik
Foto: KK Dubrovnik 

Sličan sadržaj