Prva Muška Liga

Prva muška liga (22. kolo): Kvarner 2010 nadigrao Vrijednosnice

U posljednjoj utakmici regularnog dijela natjecanja Prve muške lige košarkaši Kvarnera 2010 na svojem su se terenu pobjedom protiv Vrijednosnica Osijek 76:63  iskupili za kiks protiv Omiša prošloga tjedna. Riječani su protiv osječkih Vrijednosnica, trenutno drugoplasirane ekipe lige, vodili od prve do zadnje minute susreta, a na kraju protivnika i u potpunosti nadigrali. Većim dijelom utakmice razlika je bila do 10 poena u korist domaćih da bi se utakmica u potpunosti prelomila u posljednjoj četvrtini.

Kod Kvarnera 2010 istaknuli su se Daniel Zovko s 20 poena i 7 skokova te vec uobičajeno Courtney Fells i Ivan Kučan s po 18 poena. Kod umornih gostiju bolji od ostalih Marko Bošnjak s 15 poena i 5 skokova te Christian Bradford sa 13 postignutih koševa.

Ovom su pobjedom Kvarnerovci skočili na četvrto mjesto ljestvice uoči početka Lige za prvaka. Već ovoga vikenda u prvom kolu tog dijela natjecanja gostuju kod Ribola Kaštele. Vrijednosnice prvi dio natjecanja završavaju na drugom mjestu, iza Dubrovnika, a u prvom kolu dočekuju Zagreb.

 

Sličan sadržaj