Prva Muška Liga

Prva muška liga (4. kolo): Mladosti dva boda uz dobar otpor Vrijednosnica

HAKK MLADOST – KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK 83:80 (22-16, 27-23, 20-27, 14-14)

HAKK Mladost je u posljednjoj utakmici 4. kola Prve muške lige svladala Vrijednosnice Osijek s 83:80.

Mlada momčad Anđelka Matova je dobro otvorila utakmicu te je nakon prvih 10. minuta držala vodstvo 22:16. U drugoj četvrtini Mladost je napravila seriju 8:0 da bi došli do vodstva od +12, a na poluvremenu je rezultat bio 49:39.

U trećoj četvrtini igrači Srđana Helbicha smanjuju prednost domaćina, do kraja četvrtine zaostatak je tek -3. Tijekom posljednje četvrtine Mladost je ipak kontrolirala vodstvo te su mirno utakmicu priveli kraju.

Najbolji igrač u redovima Mladosti je bio Luka Mršić koji je upisao 12 poena, 8 skokova i 4 asistencije. Ivan Matleković je imao 10 poena i 6 skokova.

Za Vrijednosnice Osijek Tihomir Vranješ je zabio 29 poena uz 3 skoka.

Anđelko Matov, trener Mladosti“Bila je teška utakmica, Vrijednosnice su dobra ekipa koji igraju dobru košarku. Danas su igrači s klupe dobro reagirali, odigrali su dobru utakmicu. Čestitam mojim igračima i želim Vrijednosnicama dobar nastavak sezone.”

Srđan Helbich, trener Vrijednosnice Osijek: “Prije svega čestitao bih ekipi Mladosti na zasluženoj pobjedi i dobroj borbi. Bila je jedna dobra utakmica, mi nažalost nismo se uspjeli vratiti od onog zaostatka iz prvog poluvremena. Idemo dalje i okrećemo se Dubrovniku koji nam stiže u sljedećem kolu.”

(HAKK Mladost)

Sličan sadržaj