Prva Muška Liga

Prva muška liga (11. kolo): Visoka pobjeda Vrijednosnica kod kuće

KK Vrijednosnice Osijek – KK Kvarner 2010 77:68 (22:17, 25:14, 14:17, 16:20)

Jedanaesto kolo Prve muške lige donijelo je Vrijednosnicama u Osijeku pobjedu protiv Kvarnera. Vrijednosnice su odigrale odlično prvo poluvrijeme, igrale su agresivno, a tijekom susreta pokazale su kontrolu u igri te su na prvom poluvremenu imale vodstvo od velikih 16 poena za 47:31.

Najveću prednost koju su domaćini imali je bilo 19 poena za 69:50. Posljednjih nekoliko minuta Brokeri su malo smanjili tempo što je Kvarner iskoristio i smanjio zaostatak. Vrijednosnice su potom vodile tijekom cijele utakmice, a svojom borbenošću i visokim tempom rutinski su pobijedile rezultatom 77:68.

  • Vrijednosnice: Bradford 18, Vranješ 7, Budimir 13, Šiško 5, Perković 11, Flanjak, Dmitrović 6, Tomljenović, Tokić, Bošnjak 4, Sudžum 13, Tomić.
  • Kvarner: Štemberger 22, Vucić 16, Zovko 3, Naletilić 7, Cvitković, Delpin 6, Kostić 10, Baćac, Damjanović 4, Matić.

Trener Vrijednosnica Srđan Helbich nakon utakmice je čestitao svojim igračima: “Čestitam momcima na pobjedi. Dobro smo igrali prvo poluvrijeme, bili smo agresivni, a u drugom poluvremenu smo malo pali što je bilo za očekivati. Imali smo malo problema sa obrambenim skokom što je njima donijelo neke druge napade koje su uspjeli realizirati.”

Branimir Pavić, trener Kvarnera kratko je prokomentirao ishod susreta: “Utakmica je bila zanimljiva, bilo je stvari u kojima smo kiksali i koje mi se nisu baš svidjele. Čestitam ekipi Osijeka na pobjedi.”

Tekst: KK Vrijednosnice Osijek

 

Sličan sadržaj