Prva Muška Liga

Prva muška liga (11. kolo): Stoja srušila Mladost kod kuće

Mladost je u utakmici 11. kola Prve muške lige poražena od ekipe Stoje 82:95.

Igrači Stoje su bolje otvorili utakmicu, nakon prvih 10 minuta držali su vodstvo 17:29. Do poluvremena Stoja bi sačuvala svojih +12. U nastavku utakmice Mladost je uspjela smanjiti vodstvo stoje na 66:74 do kraja treće četvrtine. Nažalost za Mladost, nisu uspjeli preokrenuti rezultat te je Stoja otišla na konačnih +13.

Najbolji igrač u redovima Mladosti je bio Petar Ogrizović koji je susret završio s 27 poena i 4 skoka. Toni Bilić je upisao 21 poen i 6 skokova.

Za Stoju, Nino Dasko je zabio 31 poen uz 8 skokova i 5 asistencija.

STATISTIKA

Anđelko Matov, trener Mladosti: “Čestitam Stoji na pobjedi. Dosta mi je više govoriti kako smo hendikepirani s ozlijeđenim igračima. Ekipa Stoje je tražila odgodu utakmice zbog viroze, došli su kompletnu. Još jednom čestitam Stoji na pobjedi, želim im puno uspjeha u nastavku sezone.”

Nino Dasko, trener Stoje: “Ovo je jedna od najljepših ekipa koje sam vidio u posljednje vrijeme, odlična su selektirana mlada ekipa. Mi smo večeras imali za nijansu više sreće, više motivirano smo ušli u utakmicu, nakon toga je bilo Mladosti teško da nas stignu. Za nas je ovo bitna pobjeda, svaka čast mojoj ekipi i mladim momcima iz Mladosti.

Sličan sadržaj