Prva Muška Liga

Prva muška liga: Analitičari zadržali vrh, Medveščak pružio odličan otpor

HERMES ANALITICA – MEDVEŠČAK 73:66 (19:20, 17:12, 21:11, 16:23)

Nakon niza sjajnih prvoligaških utakmica u Draženovom domu na red je došla i jedna nekvalitetna partija. Lider prvenstva je ušao neshvatljivo nonšalantno u utakmicu, a borbeni gosti motivirano i bez straha.

O kvaliteti igre dovoljno je reći kako smo zabilježili čak 51 izgubljenu loptu te kombinirani šut za tri poena 10-53.

Manje loši bili su domaćini koji su s nekoliko minuta bolje igre došli do 20 poena prednosti krajem treće četvrtine te nakon toga susret sigurno priveli kraju.

Kod domaćina su se istaknuli Kordić s 16 poena, 7 skokova i 4 asistencije, Kučić s 15 poena i 6 asistencija te Jelavić s 14 poena  i 11 skokova.

Kod gostiju Serdarušić 12 poena i 16 skokova, Grgić 10 poena i 5 skokova te Skorić s 8 poena i 9 skokova.

IZJAVE TRENERA

Zvonimir Mravak (Hermes Analitica): Čestitam svojim igračima na pobjedi, a gostima na odličnom otporu. Mi smo malo opušteno ušli u utakmicu, ali smo na kraju teže od očekivanog zabilježili zasluženu pobjedu te se okrećemo gostovanju u Kaštelima.

Damir Miljković (Medvešćak): Jedna ružna utakmica, puno grešaka. Niti jedna ekipa nije bila u najboljem izdanju, ali je presudilo Hermesovo iskustvo. Ovo je za nas jedno veliko iskustvo, trenutno jednostavno Hermesu ne možemo parirati i dali smo im previše poklona. Idemo dalje, utakmicu po utakmicu.

Za KK Hermes Analitica – Joško Kostović 

Sličan sadržaj