Prva Muška Liga

Prva muška liga (11. kolo): Omiš bolji od Jazina na domaćem parketu

OMIŠ ČAGALJ TOURS – JAZINE ARBANASI 93:78 (24-15, 15-16, 29-24, 25-23)

U 11. kolu Prve muške košarkaške lige Omišani su na domaćem terenu došli do još jedne domaće pobjede nad Jazinama Arbanasi.

Domaćini su uspješno otvorili utakmicu i od početka nametnuli svoju igru na koju Zadrani nisu imali odgovor usprkos presingu u samom početku igre. Omišani su već do kraja prve četvrtine imali dvoznamenkasto vodstvo koje su držali pretežno tijekom cijele utakmice. Iskustvo je presudilo iako se mlada momčad Zadra  borila do kraja to nije bilo dovoljno.

KOMPLETNA STATISTIKA

U redovima Omiša najefikasniji su bili: N. Delić sa 25 poena i 6 skokova, M. Zonjić sa 18 poena i 2 asistencije i I. Mimica sa 16 poena i 8 asistencija.

Kod Jazina su se istaknuli T. M. Buljan sa 21 poenom i 11 skokova i  F. Vujičić sa 16 poena i 6 skokova.

Marko Selin, trener Jazina Arbanasa:

“Čestitao bi domaćinima na zasluženoj pobjedi, ali i mojoj mladoj ekipi na poštenoj borbi. Mislim da je Omiš sada s novim trenerom i par pojačanja puno bolja momčad nego što li je njena pozicija na tablici.”

Ivan Mimica, igrač Omiš Čagalj Toursa:

“Čestitke mladoj momčadi Jazina na borbenoj utakmici. Možda je razlika na kraju malo i prevelika. Nadam se da ćemo zadržati ovaj dobar ritam koji imamo i da ćemo se s pobjedom u sljedećem kolu priključiti gornjem dijelu tablice.”

KK OMIŠ ČAGALJ TOURS

 

Sličan sadržaj