Prva Muška Liga

Prva muška liga (8. kolo): Kaštelani bolji na gostovanju u Samoboru

SAMOBOR – RIBOLA KAŠTELA 61:75 (7-16, 17-20, 20-16, 17-23)

U 8. minuti visoko vodstvo Ribole od 3:16, a do kraja 1. četvrtine domaći smanjuju tek na 7:16. Do poluvremena ekipe nešto preciznije s rezultatom 24:36 za goste. U drugom poluvremenu Samobor dolazi na samo 3 poena zaostatka 40:43, ali gosti odmah vraćaju na 44:52. U zadnjoj četvrtini gosti bolji i zasluženo dolaze do pobjede 61:75.

U pobjedničkoj ekipi Ribola Kaštele najučinkovitiji Martin Bilandžić s 18 koševa, Ivan Svalina dodao je 11 poena i 8 asistencija, Ivan Rašetina 13 poena i 7 skokova. Kod Samobora Filip Vranješ s 19 koševa i 12 skokova.

KOMPLETNA STATISTIKA

Trener Samobora, Zdravko Radulović:

“Zaslužena pobjeda Kaštela. Bili su bolji većim dijelom utakmice iako smo se uspjeli približiti na 3 razlike u trećoj četvrtini za više od toga nismo imali snage. Bili smo bez učinka najboljeg igrača Antonija Kraljića bez čijih koševa teško da možemo nešto ozbiljnije napraviti. Od prije nedostaju još poneki igrači, ali na to se ne isplati vaditi. Idemo dalje, borimo se.”

Trener Ribola Kaštela, Damir Rančić:

“Prije svega čestitke mojim igračima na zasluženoj pobjedi. Vodili smo gotovo cijelim tijekom utakmice, mada nije na bilo lako vaditi se na “nezgodnoj” ekipi Samobora. Mi smo bili u jako lošoj negativnoj seriji u zadnje vrijeme tako da psihološki nismo bili u najboljoj situaciji što se najbolje vidi kroz vrlo loš postotak šuta izvana. Sad imamo dvije utakmice kući i nadamo se još boljoj igri.”

KK SAMOBOR

Sličan sadržaj