Prva Muška Liga

Prva muška liga (5. kolo): Jazine serijom početkom zadnje četvrtine nadjačale Samobor

SAMOBOR – JAZINE ARBANASI 84:91 (23-18, 22-29, 26-24, 13-20)

U završnici prve četvrtine Samobor je s dvije trice poveo 23:18. U nastavku gosti boljom obranom i tricama dobivaju poluvrijeme 45:47. U potpuno izjednačenoj igri u zadnju četvrtinu se ulazi u egalu 71:71. Samobor 5 minuta ostaje bez koša dok gosti serijom od 11 poena praktički rješavaju susret u svoju korist. Na kraju 84:91 za goste. Kod Jazina Arbanasi najučinkovitiji Filip Vujčić s 26 poena, a kod Samobora Bruno Levanić-Kutni s 26 poena.

KOMPLETNA STATISTIKA

Marko Selin, trener Jazina Arbanasi:

Čestitao bi svojim igračima na pobjedi, vrlo bitna pobjeda za nas. Također čestitao bi i igračima Samobora na borbenoj utakmici. Mi smo mlada ekipa s puno juniora u sastavu i bili smo malo nervozni u prvom poluvremenu dok nas šut nije služio, ali u zadnjoj četvrtini smo pojačali obranu konačno nešto i pogodili i mislim da smo došli do zaslužene pobjede.

Zdravko Radulović, trener Samobora:

Zaslužena pobjeda Jazina. U toku utakmice smo tek tu i tamo uspjeli povesti 3-4 razlike, ali uvijek smo loše reagirali nakon time out-a. Imali smo skraćenu rotaciju i previse izgubljenih lopti. Oni su znali što hoće. Iznenađenje je bio mali Vujčić koji nam je zabio 26 poena, bili su bolji i zasluženo pobjedili.

KK Samobor

Sličan sadržaj