Prva Muška Liga

Prva muška liga (19. kolo): Omišani do važnih bodova protiv Kaštela

OMIŠ ČAGALJ TOURS – KK RIBOLA KAŠTELA   86:83 (20:17, 27:33, 20:18, 19:15)

Utakmica koja je opravdala status derbija kola i vrlo vjerovatno odvela Omišane u play off. Domaćini svojom borbenošću dolaze do pobjede u teškoj i neizvjesnoj utakmici do samoga kraja. Slavili su protiv Ribole Kaštela rezultatom 86:83.

Utakmica koja je donijela niz preokreta, igrala se koš za koš, priuštila je gledateljima s Ribnjaka veoma zanimljivu večer.

Zadnja četvrtina prepuna je drame, obrane su na nivou, pitanje pobjednika bilo je upitno do zadnjih sekunda, no smirenost i koncentriranost Omišana ipak rješava utakmicu u njihovu korist.

U redovima Omiša najefikasniji su bili: I. Mimica sa 33 poena i 6 asistencija, J. Matijević sa 17 poena i 8 skokova i L. Petrašić sa 13 poena i 7 skokova.

Kod Ribole Kaštela su se istaknuli: F. Marasović sa 20 poena i 9 skokova i M. Vručinić sa 20 poena.

KOMPLETNA STATISTIKA

Damir Rančić, trener Ribole Kaštela: “Zanimljiva utakmica do zadnje sekunde. Mogla je otići i na našu stranu. Čestitao bih Omišanima na pobjedi”.

Ivica Bajaj, trener Omiš Čagalj Toursa: “Uspjeli smo obraniti domaći teren. Iskoristili smo nedostatak Šipića i sa raspoloženim Mimicom došli do vrijedne pobjede”.

Sličan sadržaj