Prva Muška Liga

Prva muška liga (18. kolo): Rudešu važna pobjeda nad Sesvetama

KK RUDEŠ – KK SESVETE 86:73 (18:19, 28:14, 19:17, 21:23)

Natjecanje u Prvoj muškoj ligi dolazi do samoga kraja i svaka utakmica je jako važna u borbi za playoff i ostanak. U očekivano teškoj i tvrdoj utakmici utakmici igrači trenera Milana Ličine došli su do pobjede koja im donosi mir u finišu sezone.

Domaćine su predvodili Ivan Nakić-Vojnović (26 koševa, 12 skokova), Marko Jurić (19 koševa, 15 skokova) i Hrvoje Garafolić (13 koševa, 11 skokova, 7 asistencija), a kod gostiju istakli su se Philip Babić (19 koševa, 6 asistencija), Dario Papak (18 koševa, 5 skokova) i Karlo Kos (14 koševa, 8 skokova).

Josip Bulajić, trener Sesveta: “Potonuli smo malo nakon poraza od Omiša u prošlom kolu. Pokušavali smo zonski se braniti skoro cijelu utakmicu, ali oni su nas taktički nadigrali. U napadu nismo dolazili do željenih pozicija i promašili smo previše zicera, tako da mogu samo čestitati Rudešu na pobjedi.”

Milan Ličina, trener Rudeša: “U jednoj teškoj, rastrganoj utakmici, koja je puno značila i jednima i drugima, uspjeli smo iskontrolirati skok i mislim da nas je to dovelo do važne pobjede. Čestitao bi Sesvetama na borbenosti.”

KOMPLETNA STATISTIKA

 

Sličan sadržaj