Prva Muška Liga

Prva muška liga (1. kolo): Bosco odnosi bodove iz Zadra

JAZINE ARBANASI – BOSCO 76:89 (19-34, 21-14, 16-19, 20-22)

Bosco, jedan od favorita prvenstva, odnosi bodove iz Zadra. Sjajnim otvaranjem utakmice stvorili su razliku koju su većim dijelom i održavali. Najbolji u redovima gostiju iz Zagreba bili su Marko Petrović s 21 poenom, 4 skoka i 4 asistencije, Makur Mabor Manyoun Puou s 18 poena i 15 skokova te iskusni Petar Babić s 15 poena, 5 skokova i 6 asistencija i Luka Katura s 15 poena, 5 skokova i 5 asistencija. Kod domaćina istakli su se Marko Šarac s 16 poena, 5 skokova te mladi Klarica Krševan s 14 i Ante Beljan s 13 poena.

KOMPLETNA STATISTIKA

Trener Bosca, Luka Jovanović:

“Svako otvaranje prvenstva je jedna posebna utakmica, srećom ovaj puta otišla je na našu stranu. Čestitao bi svojim momcima na dobroj borbi i domaćinu na tome kako je složio jednu odličnu ekipu spojio mladost sa par iskusnih igrača. Malo smo se mučili sa ozljedama, ali nekako smo se uspjeli oporaviti. Igrači su većim dijelom ispoštovali sve stvari koje su bile dogovorene u pripremi utakmice i eto uspjeli smo slaviti.”

Trener Jazine Arbanasa, Marko Selin:

“Čestitao bi Boscu na pobjedi, ali i mojim momcima šta nisu odustajali i šta su se borili do kraja. Iznenadili su nas na samom početku i brzo se odlijepili, ali nama je drago da su mladi igrači dobili minutažu i ovo nam je dobra škola. Ekipa Bosca je jedan od favorita ove lige, a mi se okrećemo sljedećim utakmicama.”

Sličan sadržaj