Prva Muška Liga

Prva muška liga (4. kolo): Omišani ponovno slavili na domaćem terenu

Omiš Čagalj Tours – Cedevita Junior 87:81 (17:23, 17:23, 29:13, 24:22)

Omiš Čagalj Tours je u 4. kolu Prve muške lige svladao Cedevitu Junior s 87:81 te pokazao da su jak protivnik na domaćem terenu. Zagrepčani su vodili sve do treće četvrtine, dok Omiš nije preuzeo vodstvo tricom Matea Zonjića koje su zadržali sve do kraja.

U redovima Omiša najrapoloženiji je bio iskusni Ivan Mimica sa svoja 31 poena i 7 asistencija. Svoj doprinos u pobjedi dali su i svi ostali, u prvom redu Željko Jović s 13 poena i 5 skokova, te kapetan Mateo Zonjić s 10 poena i 7 skokova.

Kod gostiju najraspoloženiji su bili Aleksa Gatarić s 17 poena i 4 asistencije, Matija Markočić s 16 poena, te kapetan Karlo Lukačić s 15 poena. Prvi skakač je bio Renato Serdarušić s 9 skokova.

Ivica Bajaj (trener Omiš Čagalj Toursa): „Nakon lošeg ulaska u prvom poluvremenu, drugo poluvrijeme smo se skupili i odradili utakmicu i doveli do kraja u našu korist. Cedevita je jedna mlada i potentna momčad koja nas je dobro namučila, ali mi smo pokazali da smo u Omišu nepobjedivi.“

Marko Trninić (trener Cedevite Junior): „Nakon odličnog prvog poluvremena, di smo ispoštovali dogovor, di smo iz dobre obrane uspili zabiti dosta laganih tranzicijskih poena, drugo poluvrijeme smo ušli mekše, dozvolili Mimici da se razigra. Desio se pad koncentracije u trećoj četvrtini i praktički u trećoj četvrtini smo izgubili utakmicu. Čestitke ekipi Omiša.“

KOMPLETNA STATISTIKA

Sličan sadržaj