Prva Muška Liga

FOTO Prva muška liga (1. kolo): Zapruđe bolje od Cedevite Junior

Košarkaši Cedevite Junior izgubili su na startu Prve hrvatske košarkaške lige od Zapruđa 80:88 (18:17, 17:23, 22:17, 23:31). Pred oko 200 gledatelja u Domu košarke Cedevita na zagrebačkom Velesajmu mlada momčad trenera Marka Trninića imala je premijeru u novom natjecanju, no protiv iskusnog Zapruđa držala se do posljednje četvrtine u kojoj su susjedi napravili nedostižnu razliku.

Marko Trninić, trener Cedevite Junior: “Očekivali smo tešku i neizvjesnu utakmicu kakva je i bila do posljednje četvrtine, no imali smo puno padova u igri, nismo imali dovoljno kontinuiteta iako je bilo dobrih momenata. Mislim da smo mogli i morali odigrati bolje u obrani. Imali smo i dosta loš šut za tri poena a razlog tome je da su neki igrači odigrali kao da su pod nekim pritiskom. Ipak su to mladi momci.”

Nikola Piacun, trener Zapruđa: “Pohvalio bih angažman moje momčadi, a igrači su pokazali iznimni timski duh, timsku igru. Vjerujem da smo dobro pripremili utakmicu a sve što smo dogovorili to smo i sproveli na terenu. Vjerujem da ćemo dobrim treninzima uz timsku igru u slijedećim kolima nastaviti biti uspješni.”

KOMPLETNA STATISTIKA

 

Sličan sadržaj