Premijer ženska liga

Premijer ženska liga: Šibenik uvjerljiv u Slavonskom Brodu

BROD NA SAVI – ŠIBENIK 57:85 (13:26, 20:20, 12:12, 12:27)

Utakmica 9. kola Premijer ženske lige između Broda na Savi i Šibenika donijela je dominaciju gošći tijekom cijele utakmice. Domaće su pokušavale u nekim dijelovima utakmice ući u egal no svaki put bi gošće na 10 razlike iznova preuzimale kontrolu nad rezultatom. Valja reći da ih je izuzetno služio vanjski šut, pogotovo za tri poena gdje su ostvarile 13 trica dok su domaće u tom segmentu bile izrazito neučinkovite. Možda neočekivano uvjerljiva pobjeda gošći iz Draženova grada, no sasvim zaslužena, domaće su se borile sa virozama i ozljedama cijeli tjedan što se odrazilo na njihovoj igri.

 

Izjave:

Igračica Šibenika Lucija Skorić: Očekivali smo težu utakmicu budući je ekipa Broda na Savi dobra i zaslužuje respekt, no mi smo odigrale napadački jako dobro, služio nas je šut i ispoštovale smo sve dogovoreno prije utakmice. Dobro smo odigrale prvi dio sezone a nadamo se i takvom drugom dijelu.
Trener Šibenika, Stipe Bralić: Nismo se nadali ovako uvjerljivoj pobjedi jer je ekipa Broda na Savi tu negdje sa nama, pogotovo su uspješne na domaćem terenu, no naglasak je bio na zaustavljanju Jones i Poljac koje puno znače za njihovu igru i tu smo uspjeli. Šut za 3 poena nas već drugu utakmicu za redom izuzetno dobro služi tako da smo pokušaje domaćih da uđu u rezultatsku neizvjesnost uspješno neutralizirali i na kraju ostvarili uvjerljivu pobjedu.
Igračica Broda na Savi, Edita Poljac: Imali smo cijeli prethodni tjedan silnih problema sa virozama i ozljedama, tako da večeras nismo imali potrebnu energiju i preciznost kako bi se mogli othrvati gošćama. Nadamo se ostvariti još koju pobjedu u nastavku koje bi nam donijele sigurnost u igri. Čestitke Šibenčankama na dobroj igri i zasluženoj pobjedi.
Trener Broda na Savi, Boris Virag: Gošće su odigrale odličnu utakmicu sa visokom preciznošću a mi u ovom trenutku sa silnim zdravstvenim problemima nismo mogle pružiti jači otpor. Borile su se cure no nedostajalo je energije, Marina Ćurković je dala sve od sebe no morala je izaći s 5 prekršaja, na Jovančević i Jones se isto moglo vidjeti koliko su ih zaustavili zdravstveni problemi. Sigurno su u ovom trenu cure iz ekipe Šibenika spremnije i čestitam im na zasluženoj pobjedi, a našoj publici hvala za lijepu podršku i dolazak u značajnom broju.

ŽKK Brod na Savi 

Sličan sadržaj