Premijer ženska liga

Premijer ženska liga: Ragusa slavila protiv Broda na Savi

ŽKK Brod na Savi- ŽKK Ragusa 50:111 (11:19, 12:43, 15:28, 12:21)

Sinoć je u Slavonskom Brodu odigrana utakmica 4. kola ženske košarkaške Premijer Lige između domaćina Broda na Savi i gošći iz Dubrovnika. Utakmica u kojoj se znao favorit i prije početka budući je ekipa Raguse kvalitetna, no nije se očekivao takav pristup kod domaćih cura koje su ušle teže u susret što gošće koriste i odmah ostvaruju visoku prednost koja u drugoj četvrtini se još i povećava te je već na poluvremenu visokih 23:62.
U drugom poluvremenu domaće pokušavaju nešto promijeniti, no sada promašuju, dok gošće igraju s visokom preciznošću tako da u drugom dijelu trenerica Cvetana Matić daje prigodu mladim curama koje joj odgovaraju i dalje izvrsnom igrom.
Trenerica Raguse Cvetana Matić: “Odigrale su cure odličnu utakmicu sa visokom preciznošću šuta i jednim kolektivnim pozitivnim  pomakom u odnosu na početak sezone. Vjerujem kako će se to nastaviti i u daljem tijeku natjecanja.”
Igračica Raguse Ivana Ujević: “Bile smo odlične danas, vrlo pucački raspoložene vjerujem i u nastavku sezonu u ovakvu igru, a domaćim curama čestitke na fer i korektnoj igri.”
Trener Broda na Savi Boris Virag: “Naše cure danas nisu došle na utakmicu, ne znam što se dogodilo prije utakmice da cure pokažu tako loš pristup, posebice u igri u obrani. Nadamo se kroz analizu uočiti pogreške i to pokušati popraviti u idućim utakmicama.”
Igračica Broda na Savi Fiona Princip: “Čestitam ekipi Raguse na odličnoj igri. Mi smo se trudile i dale sve od sebe, no one su puno bolja i kvalitetnija ekipa od nas i zasluženo su nas pobijedile.”
Tekst: ŽKK Brod na Savi

Sličan sadržaj