Premijer ženska liga

Premijer ženska liga: Zagreb uvjerljiv na gostovanju kod FSV-a

FSV – ŽKK ZAGREB 51:82 (10:20, 14:24, 12:22, 15:16)

U 6. kolu Premijer ženske lige ŽKK Zagreb je u Rijeci pobijedio ekipu FSV-a 51-82. Sam početak utakmice bio je dosta izjednačen, međutim igračice Zagreba uspijevaju napraviti razliku od 10 koševa na kraju prve četvrtine. U drugoj četvrtini Zagreb ubacuje u veći brzinu i gradi svoje vodstvo do poluvremena. Treća četvrtina donosi nastavak ritma iz prvog poluvremena. Dok u posljednjoj igračice FSV-a uspijevaju pružati otpor.

IZJAVE NAKON UTAKMICE

Igor Prtorić, trener FSV-a: Čestitke Zagrebu na zasluženoj pobijedi. Sam početak utakmice nije bio loš međutim nervoza je rezultirala prevelikim brojem izgubljenih lopti gdje se vidi i na konačnom rezultatu

Dorotea Brandić, FSV: Čestitke protivničkoj ekipi na pobjedi. Najveći problem su nam bile izgubljene lopte, znamo na čemu trebamo raditi, i fokus na slijedeću utakmicu da nam se takve greške ne ponavljaju. Borbenost je tu, što se pokazalo u zadnjoj četvrtini. Na nama je da i dalje treniramo i napredujemo iz utakmice u utakmicu.
Danica Talajić, trenerica Zagreba: Čestitam domaćinu na dobroj igri. Na jednoj ne specifičnijoj obrani koja je bila kombinacija zona i čovjeka. Trebalo nam je vremena da se adaptiramo i kad smo to uspjeli onda smo mirno priveli kraju. Igralo je svih 12 igračica sto nam je jako bitno radi potrošnje u ABA ligi.
Marta Ostojić, ŽKK Zagreb: Imali smo mali problem u početku. Skoncetrirali smo se i fokusirale na obranu koja nas je izvukla i na kraju plus 30 za nas.
FSV

Sličan sadržaj