Premijer ženska liga

Premijer ženska liga 2. kolo: KAŽL na +49, Nika Lokica s indeksom 42

Utakmica Premijer ženske lige između KAŽL i Šibenika pokazala je je trenutnu razliku u kvaliteti između ove dvije ekipe.
KAŽL od početka agresivan, dobar dio utakmice u presingu, na što Šibenik nije imao pravi odgovor, A razlika u poenima se stalno povećavala do konačnih +49.
Trenerica KAŽL – Anita Rade:
Čestitam našim igračicama na uvjerljivoj pobjedi, sada tek još više žalim za nes(p)retnim porazim od Trešnjevke 2009. Danas pobjednik nije bio upitan, naže igračice su kvalitetnije i to su pokazale na terenu.
Idemo dalje, novo teško i daleko gostovanje. Plamen Požega je odlično startala, ali mi idemo odigrati najbolje sto možemo i znamo, pa neka u fer i sportskom nadmetanju svih aktera pobjedi bolji.
Igračica KAŽL – Marija Smiljanić:
Sretna sam što sam konačno nastupila nakon skoro godinu i po dana neigranja. Hvala svima u klubu na strpljenju i pažnji koju su mi pružali cijelo vrijeme, nadam se da ću opravdati sve to.
Zadovoljna sam prvim nastupom, nastavit ću još jače s treninzima, kao i sve cure. Atmosfera medu curama je odlična, motiva imamo puno, a poseban je onaj za našu trenericu, nedostaje nam.
Trener Šibenika – Stipe Bralić:
Igramo gotovo sa kadetskim ekipom prvu ligu koju smo jedva okupili tri dana pred početak prvenstva, bez priprema i prijateljskih utakmica. O samoj utakmici ne treba trošiti riječi. Domaća ekipa puno dominantnija kvalitetom i fizički u presingu preko cijelog terena svih 40 minuta. Bilo je samo pitanje s kojom će razlikom utakmica završiti.

Tekst i foto: KAŽL

Sličan sadržaj